Hatharom.com - sportfogadás

Megvan mit játszunk az osztrákokkal?

2016. június 13. - nash1

Negyvennégy éve várunk erre a napra. Magyarországot végre ismét Európa legjobb válogatottjai között láthatjuk, Bernd Storck legjobbjai Ausztria ellen kezdik meg a - remélhetőleg minél hosszabb - Eb-menetelést.

A sógorok elleni találkozóra számtalan fogadási opciót kínál az állami fogadóiroda, amelyek igen remek szorzóval kecsegtetnek. Éppen ezért mi nem voltunk restek elővenni varázsgömbünket, és egy mindenre kiterjedő jóslatot tudtunk megfogalmazni, mi is történik majd a meccsen.

A találkozó egyértelmű esélyesei az osztrákok, akik brutális mérleggel, 9-1-0-val tudták le a selejtezősorozatot. Marcel Koller fiai nem csak az F-csoport egyik legerősebb csapata, de egyes elemzések szerint akár az egész kontinenstornán boríthatják a papírformát. Sebaj, ezzel mi is így vagyunk.

De hogyan születik meg a végeredmény? Mi már tudjuk!

A magyar csapat 4-4-1-1-es felállással lép pályára (most hívott minket Storck, így kétségünk sincs!), befejező csatárunk Szalai Ádám lesz, mögötte pedig Németh Krisztián futballozik majd. De nyugalom, kedves olvasók, Storck hamar rájön, hibás döntés volt a Bundesliga padkirályát kezdetni, így már a félidőben érkezik a helyére Priskin Tamás.

magyar-osztrak_fb.jpg
Ekkor ugyan még vezetni fognak az osztrákok, miután a 13. percben egy gyönyörű Janko-Arnautovic összjáték végén közelről mattolja Király Gabit a Stoke City kirívó gusztustalanságáról elhíresült gólvágója. Nehezen ocsúdunk a sokkból, az első félóra alatt többször is csak a mackónadrág tart minket meccsben, azonban gyorsan akklimatizálódunk a bordeaux-i dzsungelben, és magunkhoz ragadjuk a kezdeményezést. Az első félidő legnagyobb helyzete Dzsudzsák Balázshoz fűződik majd, ám a ballábas zseninknek nem sikerül 25-ről bevágnia, a kapufa (még!) megmenti a sógorokat.

A félidőben Storck felrázza a srácokat, lehozza a labdát megtartani képtelen Szalait, és beküldi Norvégia rémét, Priskin Tomit. Ez vajon elég lesz legalább egy rúgott gólra? És mi a helyzet a gólszerzőkkel, valamint az egyéb fogadásokkal? Ha érdekel a mérkőzés további alakulása, és az, hogy mivel robbantasz ma igazán bankot, ide kattintva megtudhatod! Persze csak akkor, ha nem akarsz izgulni...

A bejegyzés trackback címe:

https://hatharom.blog.hu/api/trackback/id/tr888806548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.06.14. 13:38:58

Hát sok esélyünk az nincs, minden lelkesedés ellenére.

2016.06.14. 19:39:17

Alakul a meglepetés.

2016.06.14. 20:06:47

Megvan a meglepetés.
süti beállítások módosítása