Hatharom.com - sportfogadás

Így keress a német-olaszon!

2016. július 02. - Hatharom.com

A világbajnoki címvédő németek még soha nem győzték le az olaszokat az Eb-ken, ám a bukik szerint megszakadhat ez a sorozat. Mi azonban nem a továbbjutás szempontjából közelítjük meg az összecsapást, ugyanis nyerni szeretnénk.

Jön az első igazi derbi az Eb-n. A német-olasz mindig pikáns párharc, ráadásul az olyan időkben igazán üdítő egy ilyen rangos összecsapásról beszélni, amikor Izland vagy Wales szerepel legtöbbet a híradásokban. Természetesen jár a kalaplengetés a kisebb nemzetek válogatottjai - köztük a mieink - eredményeinek, de azért egy német-olasz más.

Két remek formában lévő futballnagyhatalom, egy csodaszép stadion, Európa-bajnoki negyeddöntő - elképzelni is nehéz ideálisabb programot szombat estére a Németország-Olaszország találkozónál. Na jó, a Slayer sem rossz választás.

nemetorszag-olaszorszag_fb.jpg

Az ehhez hasonló klasszikusokon általában a napi forma a döntő, így igen nehéz belőni, hogy mire is számítsunk a meccsen, már ami a továbbjutást illeti. Éppen ezért mi nem ajánljuk senkinek, hogy a továbbjutóra tegye a pénzét.

Az Eb-n - ahogyan általában - a háromesélyes és a továbbjutókra kínált szorzókban ritkán találtunk értéket, nagyon jól belövik a bukik ezeket a piacokat. Nem is erőltettük az ilyen típusú fogadásokat a  hatharom.com-on, így a csoportkör óvatosabb kezdése után nagyon belelendültünk a tippelésbe, az egyenes kiesés szakaszban alig hibáztunk. Nyolcból hat nyolcaddöntőre ajánlottunk nyertes tippet, továbbjutóra csak egyszer fogadtunk - éppen az olaszokra a spanyolok ellen -, inkább gólokra vagy sárga lapokra vadásztunk. Apropó sárga lapok, a mai meccset Kassai Viktor vezeti, aki eddig hibátlan teljesítményt nyújt az Eb-n, és ha ma is jól bíráskodik, könnyen lehet, hogy a döntőben is találkozhatunk nevével.

A negyeddöntőkön sem lassítottunk, mind a portugál-lengyel, mind a walesi-belga csatára tökéletes tippet adtunk, ráadásul úgy, hogy már a félidőben hátra dőlhettünk. Ami a német-olasz derbit illeti, természetesen szeretnénk folytatni eddigi kiváló teljesítményünket, azaz tovább kopasztani a bukikat. Rögtön hozzátesszük, nem lesz egyszerű, elképesztően kiélezett meccsre van kilátás.

conte_olaszorszag.jpg

Antonio Conte mindenkit meglepett azzal, hogy ebből a nem túl acélos játékoskeretből ennyire ütőképes csapatot rakott össze a tornára, azonban az olaszok kapitányának most változtatnia kell a felálláson, mivel Thiago Motta eltiltott, Danielle de Rossi pedig sérült. Utóbbi játékára azért még mutatkozik esély, de ha mégsem tudja vállalni a pályára lépést, abban az esetben Stefano Sturaro kaphat szerepet a pálya közepén. Ezt leszámítva azonban Conte minden alapemberére számíthat. Nem igazán indokolt a változtatás a német válogatottban sem, Joachim Löwnek egyedül a balhátvéd Jonas Hector állapota miatt kell aggódnia, de vélhetően a kölni játékos is felépül a kezdésig.

A tippünket ezúttal is több tényező befolyásolja, az edzők személyiségére, a tét nagyságára és a két válogatott stílusára külön felhívnánk a figyelmet. Nem egyszerű jó tanácsot adni egy olyan meccsre, amire az egész világ árgus szemekkel figyel, de mi megkíséreljük, és bízunk jó formánkban. Ha nem szeretnél lemaradni a tutiról, olvasd el a mérkőzésről szóló elemzésünket, amelyből megtudhatod, mire érdemes ma pénzt tenni!

A bejegyzés trackback címe:

https://hatharom.blog.hu/api/trackback/id/tr218861348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

röf 2016.07.03. 07:19:21

Az én tippem fixix.
Aztán a balfasztizenegyesrúgó versenyben nyernek a németek.
(De hát ezt Lineker már megmondta...)
süti beállítások módosítása