Hatharom.com - sportfogadás

Nyerjünk együtt a magyar válogatottal!

2016. június 08. - nash1

Két nap múlva startol az Eb, ahol végre mi is labdába rúgunk. Mexikó után 30 évvel újra felkerült hazánk a futballtérképre, most tényleg nem csak az ábrándozás jut nekünk, meg az esti belga-olasz. A hatharom.com szerkesztőségében már tűkön ülve várjuk a franciországi Eb startját: a billentyűzetek izzanak, sörök behűtve, tippjáték felszetupolva.

Apropó tippjáték.

Idén minden eddiginél nagyobb nyereményalapot sikerült összehozni, összesen egymillió forint összdíjazású tippjátékkal ünnepeljük a válogatott részvételét a kontinenstornán. A játék pofonegyszerű, a jól megszokott 1X2, oddsokkal megfűszerezve. Az élmény garantált, a nyerési esélyek pedig igen magasak, összesen ötven nyeremény vár gazdára. Minden lényeges információ megtalálható ez Eb-tippjáték oldalán, az első 12 meccs bejelentkezés után máris megtippelhető alább.

tippjatek_eb_2016_640x360.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hatharom.blog.hu/api/trackback/id/tr648793026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása